اطلاعیه مهم لغو امتحانات تایم سوم امروز چهارشنبه مورخه 1402/11/04. پيام دانشگاه به مناسبت درگذشت استاندار و تبريک به استاندار جديد. اطلاعیه مهم امتحانات. پیام سرپرست دانشگاه در خصوص ایام الله دهه فجر. اطلاعیه و راهنمای پذیرش موقت معرفی شدگان سازمان سنجش در مهرماه 1402 به دانشگاه رشدیه که در مقطع قبلی خود واحد مانده داشته اند و تا آخر بهمن ماه 1402 فارغ التحصیل خواهند شد.. اطلاعیه مهم انتخاب واحد ترم 14022. اطلاع رسانی مراسم روز نیمه شعبان و بزرگداشت روز مهندسی(5 اسفند 1402) در تالار پروفسور هشترودی. اطلاع رسانی مراسم روز نیمه شعبان و روز مهندسی(5 اسفند 1402)تالار پروفسور هشترودی دانشگاه. اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ناپیوسته برای نیمسال دوم 1403-1402 (تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی). تسلیت. اطلاعیه مهم تعطیلی کلاسهای آموزشی دانشگاه. اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تكمیل ظرفیت ، پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ماه آزمون سراسری سال 1402.
اطلاعیه ها

سه شنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۲

جمعه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۲

اطلاعیه مهم تعطیلی کلاسهای آموزشی دانشگاه

پنجشنبه, ۱۷ اسفند ۱۴۰۲

تسلیت

سه شنبه, ۸ اسفند ۱۴۰۲

سه شنبه, ۱ اسفند ۱۴۰۲

سه شنبه, ۱ اسفند ۱۴۰۲

ششمین نشست از دوره سوم هیئت امنای دانشگاه رشدیه

اطلاع رسانی مراسم روز نیمه شعبان و روز مهندسی(5 اسفند 1402)

دعوت از تمامی دانشجویان،همکاران اساتید , جهت حضور در مراسم روز مهندسی در تالار پروفسور هشترودی

مراسم بزرگداشت حماسه افرینان 29 بهمن تبریز

دعوت از تمامی همکاران اساتید جهت حضور در مراسم 29 بهمن

مسابقات دو و میدانی دختران و پسران دانشگاهها و موسسات اموزش عالی

علاقمندان جهت شرکت در مسابقات که به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد تا 24 بهمن 1402 به امور ورزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان کشور

گزارش خبري معرفي رئيس جديد دانشگاه

گزارش بازدید علمی تخصصی دانشجویان سال دوم کارشناسی ارشد مهندسی معماری از عملیات اجرایی ایستگاه های مترو تبریز

گزارش بازدید علمی تخصصی دانشجویان سال دوم کارشناسی ارشد مهندسی معماری از خطوط تولید قطعات پیش ساخته سازه های فولادی شرکت گروه کارخانجات یاقوت صنعت تبریز

ششمین نشست از دوره سوم هیئت امنای دانشگاه رشدیه

گزارش نشست معاونین آموزشی و اداری و مالی موسسات غیردولتی استان در مورخه 21/06/1402

نشست رؤسای مؤسسات آموزش عالی غیردولتی

نشست روسای موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی استان مقارن ساعاعت 10 صبح روز چهارشنبه 16/06/1401 در اتاق کنفرانس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی رشدیه برگزار گردید .

انتصاب جناب آقای دکتر جلال شیری به سمت نماینده وزیر محترم عتف در هیئت امنای موسسه آموزش عالی رشدیه

جناب آقای دکتر جلال شیری به سمت نماینده وزیر محترم عتف در هیئت امنای موسسه آموزش عالی رشدیه منصوب و طی حکمی از سوی وزیر محترم ابلاغ گردید .

اطلاع رسانی مراسم روز نیمه شعبان و روز مهندسی(5 اسفند 1402)

مراسم بزرگداشت حماسه افرینان 29 بهمن تبریز

دعوت از تمامی همکاران اساتید جهت حضور در مراسم 29 بهمن